Despre super statia Philips pe care am castigat-o si ce am invatat din asta

Ieri am fost la un eveniment organizat de Philips Romania, aveam cu imprumut o statie de calcat foarte faina si am zis sa merg pe la ei ca sa vad cum e cu statiile astea (e tehnologie destul de avansata, mi-a luat un filmulet pe youtube si citit carticica ca sa ma prind cum sa folosesc la maxim). Avand in vedere ca am un atelier de croitorie, am un interes direct sa inteleg produsele pe care le folosesc zilnic de la 9 la 8 seara.

Era un eveniment creat cu scopul de a familiariza publicul cu produsele lor (#faracute) – acele super statii de calcat, foarte fain din partea lor, chiar daca ii marketing curat. A fost tare util sa inteleg anumite aspect care ma intereseaza direct pentru croitorie, am cunoscut cativa oameni faini, am primit si o comanda (happy me), dar cel mai tare a fost ca am castigat! Prima oara in viata mea, muhahaha, zau ca nu am inteles clar atunci ce si cum s-a intamplat. Imi pare asa o idee rau ca nu m-am bucurat si eu ca oamenii, cu tipete, rasete si dat din maini 🙂

Cum am castigat? Au dat 6 premii – 5 “epilatoare” de haine si o statie de calcat. Ma gandeam la acele “epilatoare” – uaaaai ce fain, cate pot face prin atelier cu ele <3 Trage Adela Parvu (ea a fost gazda evenimentului) cele 5 nume castigatoare. Happy happy, joy joy! Apoi vine statia, si Adela s-a gandit sa ii dea unui copilas sa traga numele: Alexandra Druta! Eu? Cum eu? Chiar eu? Aha, deci eu! NaissssssSSS!

Ma uitam la copilul ala, si imi trecea asa prin minte, bai oare are de a face cu tot ce creez eu in acest atelier cu ganduri bune (oricat de siropos suna, chiar am ganduri bune cand cos la copii, I find them much cooler than adults), se trage de la toate jucariile si perdelele pentru cei mici? Adica am la baza o mega filozofie legata de copii si cum pot ei face lumea mai frumoasa prin creativitate.

Am invitat copilul cu mama la atelier, vreau ca cea mica sa isi aleaga cateva jucarii fara doar si poate! Abia astept sa vina in vizita!

Acusi, legat de ce am castigat – Philips Perfect Care – Elite Silence – sau super statie de calcat, cum ii spun eu. Primul lucru pe care il facem in atelier in fiecare zi – bagam fierul de calcat in priza! Nu suna eco, bio, green, stiu, dar e o necesitate, noi calcam ceva la fiecare 5 minute, nu o sa pierdem 2-3 minute uitandu-ne la fier cum se incalzeste. Plus, tre sa fie un fier cu nervii de otel, sa stea in priza zilnic, cate 12 ore, nu-I lucru usor, si care functioneaza constant numai cu aburi …calcar, chestii. Am schimbat pana acum 3 fiare de calcat…adevarul e ca cedau destul de rapid la acest ritm, si pe buna dreptate!

Ei statia asta este bio/green/eco, cum doriti sa ii spuneti, se opreste singura daca nu e folosita mai mult de 10 minute, si se incalzeste destul de repede. Nu e optim pentru mine, dar celalalte chestii cool pe care le face, ma fac sa o iubesc! NU ARDE NICIUN MATERIAL – nasol cand stric o comanda fix pe final ca nu-s atenta cu fierul, zau se intampla! Calca vertical – uhuhuhu, e asa de usor cu perdelele! Are ditamai butoiul cu apa – nu mai stau cu sticla de 2l langa fier ca sa o alimentez la fiecare 5 minute. Talpa nu are cine stie ce caldura, dar aburul, cum e aburul ala – cel mai puternic abur! Eu cred ca de asta calca atat de bine, cei de la Philips sunt de acord cu mine 🙂

Pentru o casa de om normal, cred ca poate fi mega util si chiar face calcatul fain, te crezi dintr-o data priceput in acest domeniu! E scumpa, indeed, sau cel putin asta este parerea mea. Dar zau, daca nu poti iesi din casa fara totul perfect calcat pe tine, eu cred ca ii super investitie! Hainele de fel is multiplu de 100 lei, pai daca faci un calcul scurt cate haine salvezi doar din faptul ca nu arde niciun material…well nu-i treaba mea sa conving lumea de ceva, mie imi place muuuuult!

I heartle my super new ironing station!

Cica ar fi bine sa adaug si un soi de disclaimer, ca nu e post sponsorizat, well, nu e, is doar foarte fericita ca am castigat! 

3 Replies to “Despre super statia Philips pe care am castigat-o si ce am invatat din asta”

    1. Ma bucur ca Sofia a reusit sa te faca fericita si ca ai castigat! Abia asteptam sa-ti facem o vizita la atelier! Multumim pentru invitatie, by the way! Si multumesc Adela Parvu pentru invitatia la eveniment! M-am simtit minunat acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.