Despre fapte bune si energia unui grup

Luni dimineata, la ora 9:30, eram in parcare la Carrefour Baneasa cu Andrei, pusa pe fapte bune. A fost tare dragut ca m-a adus! Stiam doar ca ne-am strans mai multi oameni, sa cumparam produse pentru familii nevoiase alaturi de United Way. Din prima mi-a sunat fain, cred in actiuni care fac bine, in energia unui grup, in oameni frumosi!

Sa va spun despre ce era vorba: United Way a strans la un loc, mai multe companii, jurnalisti si blogeri, pentru a cumpara cele necesare pentru 14 familii. Echipa mea a fost formata din patru oameni. Nu-i cunosteam dar mi-au placut tare mult:

Ariel, un tanar pe care il admir tare mult, care la 25 de ani, are deja afacerea sa, scrie foarte fain pe blog, filmeaza o tona de video-uri, are o prietena super coool si bicicleste toata ziua!

Anca, fashion blogger – desi personal nu sunt fascinata de haine si moda, dar de ea mi-a placut foarte mult, era atat de calma si calculata, sper mult sa iesim la o cafea sa povestim mai multe!

Florin Grozea de la HiQ – tare fain acest om, foarte implicat si asa, prietenos. Habar nu aveam, sincer, ca tine un blog din 2006, cred ca nici nu stiam ce ii ala atunci. Tare ma bucur ca te-am cunoscut!

Asa, sa trecem la eveniment in sine: fiecare echipa a primit  bonuri de 4.200 lei – sa cumpere diverse. Diverse inseamna o lista prestabilita de necesare (alimente, produse de curatat, rechizite) dar si cateva produse la alegerea echipei, pe baza unei scurte povestioare primite de la familia pentru care cumpara.

Am mai fost la evenimente de genul. Totusi, ce a fost fain la acesta, pe langa un Carrefour plin de oameni in tricouri albe alergand de zor dupa tot felul de produse, a fost momentul de la final cand am fost adusi, fata in fata, cu familia pentru care am facut cumparaturi. Era asa, noi 4 si ei 4 – 3 copilasi cu mama lor. Bai, oricat de cliseu suna, dar chiar te bucuri si tu odata cu ei!

13295253_10156924255550551_1971722752_n

Si mi-a mai placut ca mai multe companii au ales sa se implice in acest proiect! Astazi s-a creeat o energie asa frumoasa! Cred ca e nevoie de mai multe initiative de acest gen, de mai multi oameni implicati in activitati cu caracter social. Nu cred ca daca cumperi de mancare cuiva intr-o zi rezolvi ceva, dar cred ca daca “nasti” in oameni ideea de comunitate, de grup, de “suntem impreuna” vs “sunt singur”, ai sanse sa faci ceva cu adevarat!

Oricine ar spune ca e doar o chestie de marketing – fireste ca e si marketing in toata povestea, dar e marketing cu cap! Cu cat afla mai multa lume, cu atat mai bine, cu cat doresc mai multi sa fie parte din aceasta poveste, cu atat mai bine!

Ma bucur ca am fost azi acolo!

Very good day! Still smilling!

Echipe bloggeri

 

poza de grup

2 Replies to “Despre fapte bune si energia unui grup”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.