Despre mine

Salut! Eu sunt Alexandra Druta si imi place sa cos!

Alexandra DrutaFac asta de foarte mica intr-o forma sau alta. Am avut mici intreruperi, dar mereu m-am intors la ce imi place. M-am convins ca a trecut de stadiul de hobby, stiu ca asta vreau sa fac in anii ce vor urma!  Am o adevarata pasiune pentru a creea produse care sunt menite sa aduca un plus in viata oamenilor.  Am inceput prin a croi haine, multe si felurite si colorate, dar mi-am dat seama ca nu e ceva ce ma reprezinta. A venit natural momentul in care am inceput sa croiesc pentru casa mea, sa imi transpun gandurile si personalitatea in obiectele ce ma inconjurau. Asa a aparut pasiunea pentru home deco, pentru tesaturi prietenoase si de calitate. Aveam  multe idei despre ce pot croit pentru o casa din textile, am inceput sa studiez, sa invat tehnici noi, sa perfectionez produsele. Incet, incet mi-am dat seama ca acest domeniu o sa ma tina fascinata multa vreme de acum inainte si am simtit o nevoie de a incepe sa fac lucruri concrete pe acest drum.

Asa am pornit un mic business pe nume Molcush – nume copt bine in multe sesiuni de brainstorming, alaturi de prieteni dragi – doream sa gasesc o denumire care sa captureze tot ce inseamna home deco pentru mine, pornind de la culcus – locul acela unde te simti cel mai acasa, unde iti e cel mai bine, moale si calduros. Si astfel pot contribui prin ceea ce fac la o lume
putin mai frumoasa si deschisa. In care cei mici sa se dezvolte mai armonios, sa devina mai creativi atunci cand in camera lor dragonii sunt prietenosi si unde printesele de pe perdea imbratiseaza soarele. Iar cei mari sa se poata odihni mai bine si mai sanatos intr-un asternut din in tesut natural. Serile petrecute cu prietenii sa fie mai relaxante cand te tolonesti intr-un bean-bag. Si plantele de ceai sa stea mai bine in saculeti din fibre naturale.

Pe langa Molcush, am pornit si acest blog! Am invatat multe. Am desenat si am cusut sute de produse. Si am exersat pana am scos produse perfecte. Am descoperit concepte faine si oameni si mai faini. Am o lista foarte lunga de provocari in acest moment si cred ca una si mai lunga peste cinci luni. Si nu doresc sa le tin doar pentru mine, cred ca putem creea o comunitate …o sa va povestesc intr-un articol viitor despre ce este vorba.

Incantata de cunostinta!

Cu drag,

Alexandra de la Molcush