Molcush creste! Hai cu noi!

Molcush creste! Si pentru asta are nevoie de oameni dornici sa faca parte din aceasta poveste frumoasa. Oameni creativi, oameni carora le place sa faca lucruri cu manutele lor!

Am inceput Molcush acum 2 ani si a fost tare fain pana acum! Am croit muuuuulte produse, am pus idei pe textile, am facut colaborari, am incheiat parteneriate, am angajat, am dez-angazat, am lucrat cu interni, all in all – AWESOME so far!

Am avut si un client mai putin fericit, am avut si multe idei faine pe care nu le-am materializat din lipsa de timp sau angajament, am avut si multe nopti nedormite si parteneriate nereusite, all in all – am invatat tare multe!

Imi doresc foarte mult o echipa in adevaratul sens al cuvantului, sa contruim impreuna si sa tragem impreuna. Sa nu “divortam” la prima cearta, sa ne sustinem si sa facem impreuna un Molcush super cool!

Mai concret acum 🙂 Dorim pe cineva cu care sa devenim parteneri la Molcush. Hai sa fac si lista:

  • cineva care stie deja sa croiasca (nu prea conteaza ce, ca is haine, ca is traiste)
  • cineva cu rabdare si perseverenta (daca nu iese prima bufnita sa nu spuna: “nu mai fac bufnite, orice altceva, dar nu bufnite” sau “mai bine nu am cum, atat pot”)
  • cineva care este ok sa contorizeze si se ocupe de comenzi, sa interactioneze cu clienti si parteneri
  • cineva care sa inteleaga ca atati bani cat facem impreuna, atat avem de impartit intre noi
  • cineva care sa doreasca mereu sa invete, sa inventeze, sa creeze
  • cineva care iubeste tesaturile, care le respecta
  • cineva care vrea sa inteleaga genul de business pe care il facem si care sa vina cu propuneri de imbunatatire
  • cineva care are muuuulte idei si mai ales doreste sa le puna in practica cu manutele ei
  • cineva care doreste sa preia o parte din business-ul Molcush, incet, incet

Suna complicat. Este, asta-i adevarul! Dar este extraordinar de frumos! Ai parte de multa satisfactie si contruim impreuna!

Ce oferim la schimb? Un spatiu tare frumos si creativ in care sa lucrezi. Usor de ajuns la noi 🙂 Bani – pe masura la ce faci. Stiu, suna scary, sa nu existe o stabilitate, un minim de la care sa pleci, pentru ca ai un fix de cheltuieli lunare. Nu am cum sa promit bogatie si avutie, asta depinde de cum le aranjam noi. Eu stiu sigur ca ai cum trai din asta!

Te regasesti in cele de mai sus? Hai alaturi de noi. Uite contactul meu: 0741.142.186 sau druta.alexandra@gmail.com – da-mi un semn ca sa discutam mai pe larg!

paterner-molcush

 

One Reply to “Molcush creste! Hai cu noi!”

  1. Buna dimineata!
    Foarte tentanta oferta, pacat ca nu sunt atat de indemanatica, mai fac una alta dar ceea ce vad aici e mai mult, dar mi-ar place. Felicitari pentru tot ceea ce faceti.

    Sa auzim numai de bine!

    Cu stima,

    Cornelia Chirita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.