Vesti bune de Craciun

Salutare, salutare! Decembrie vine cu super vesti! Si nu doar pentru aceasta luna, ci pentru un an intreg! Am pus la cale o super colaborare! Once again, alaturi de Singer! Dar sa va povestesc!

Pentru cine nu stie, eu cu Singer is prietena de ceva vreme, inca de la inceputurile noastre! In 2015 cand am facut primele ateliere, Singer a venit alaturi de noi si ne-a ajutat sa pornim acest business.  Am avut atunci cele mai frumoase masini! Si am tinut nenumarate cursuri cu ele! Ele au rezistat cu stoicism!

Insa acum a venit momentul sa mai adaugam ceva la tot ce am facut pana acum! De-a lungul anilor de cursuri mi-am dat seama ca exista un interes foarte mare pentru croitorie si tot ce tine de aceasta! Mi-am dat seama ca oricat mi-as dori nu am cum ajunge in orasele din restul tarii pentru ca logistic este o nebunie sa organizezi asa ceva!

Asaaaaa ne-a venit aceasta idee – lunar sa face impreuna 3 filmulete in care sa va vorbim despre croitorie, despre ce puteti face cu masinile de cusut, despre modele si ce este important de urmarit la o masina, filmulet cu tutoriale  – DIY  si cate si mai cate nebunii!

Acum foarte sincer, firesc ca si mie si celor de la Singer, ne iese ceva din povestea aceasta – ei au material de promovare, eu reusesc intr-un final sa fac mult content video dupa cum v-am tot promis! Dar cel mai mult la aceasta colaborare este increderea pe care o am fata de brand! Fata de oamenii cu care lucrez de 5 ani si cu care tot punem la cale proiecte minunate! Imi place enorm cand iese ceva fain, ceva din care toata lumea castiga si ceva care merge mai departe!

Aaaaacum sa va zic despre ce este primul filmulet: Decoratiuni de Craciun! Daca tot este Decembrie, daca tot stam mai mult in case decat pe afara, daca oricum o sa fie putin non-standard aceste sarbatori, daca tot avem cateva zile libere, eu va invit sa facem impreuna obiecate de decorat casa, care pot fi la fel de bine si daruite celor dragi!

Pentru acest filmulet Singer mi-a pus la dispozitie o masina de cusut MADAM 2 – un fel de surioara mai mica la MADAM 3, de care m-am indragostit rau de tot, pe care firesc ca o vreau in atelier la cursuri! A mers perfect masina si am reusit sa cos tot ce mi-am propus.


Check this video!

Sper ca v-a placut ce v-am pregatit alaturi de Singer! Acum, stati aproape ca sigur mai avem inca 2 video-uri pregatite!

Ca sa ne le ratati, puteti sa dati follow la acest cont de youtube  sau pe insta/ facebook!

Meanwhile, eu va doresc un Craciun linistit, care sa va dea un mic respire, alaturi de cineva drag, si cu multe materiale pe langa! Si va mai urez si un an bun si frumos!

Pe curand,

Alexadra

2 Replies to “Vesti bune de Craciun”

  1. Uau, ce ma bucur! Chiar in 21 decembrie a fost ziua mea si am primit mult doritul cadou: o masina de cusut, dar nu orice masina, ci un Singer Prelude (cu dedicatie de la iubitul meu sot, haha).
    De abia astept sa-ti urmaresc videourile noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.