SINGER – Concept Store

Cos de ani buni si tare ma fascineaza aceasta lume a croitoriei! Mereu cand plecam prin alte tari, cautam magazinele cu materiale, masini de cusut, accesorii si tot ce mai este legat de aceasta pasiune pe care o am. Ei bine, SINGER a deschis un magazin cum nu prea am vazut! Mai degraba un CONCEPT STORE care aduce la un loc masinile de cusut cu ateliere de croitorie cu service si tot ce mai ai nevoie!

De curand, fix in centrul Bucurestiului, pe strada Halelor nr 7 – pentru cunoscatori, fix la intrare in centrul vechi, s-a deschis primul magazin SINGER – Concept Store. De ce spun ca este concept? Pai pentru ca o sa gasiti intr-un singur magazin 3 functionalitati diferite imbinate intr-un mod inovativ: spatiul de prezentare si vanzare produse, ateliere si cursuri de croitorie, service la fata locului.

Spatiul de prezentare si vanzare

O sa poti vedea masinile de cusut, testa si invata sa le folosesti chiar la fata locului. Si gasesti masini pe toate gusturile si pentru toate bugetele, de la basic la foarte foarte complexe. Au si o gama foarte faina de masini de brodat care pot face tot felul de creatii! Aaaaaaaa si au si o gama foarte mare de accesorii si necesare croitorie: ace, bolduri, super foarfeci, magneti, ate de toate colorile, bobine, picioruse pentru cusaturi speciale, manechine si cateva seturi chiar practice.

Ateliere si cursuri de croitorie

Ma incanta enorm aceasta preocupare de a invata oamenii sa faca obiecte cu mainile lor! Alaturi de cele doua colege ale mele – Lorelei si Alina, am creat o serie de cursuri care sa ajute pe absolut oricine sa se familiarizeze cu masinile de cusut! Programul se afiseaza in fiecare luna si tu te poti inscrie la absolut orice curs iti doresti. Gasesti aici prezentarea si formularul de inscriere. Check them out – chiar is foarte dragute!

Service la fata locului

Daca ai o problema cu masina de cusut si esti din Bucuresti, poti veni cu ea in centru la Singer! Si daca este ceva minor se poate rezolva pe loc. Personal, ce gasesc cel mai fain la acest serviciu este faptul ca cei doi tehnicieni care se ocupa de reparatii iti pot spune exact ce s-a stricat, ce sa eviti sa faci pe viitor si arata cateva trick-uri legate de masina de cusut. Eu cand am fost o data la ei cu o masina, am invatat acolo mai mult despre masina decat am reusit sa invat singura in 5 ani. Ideea e ca de multe ori sunt lucruri care cedeaza sau se incurca si cu ajutorul lor poti invata sa le eviti/ rezolva pe viitor!

Acum revenind la acest magazin concept – cred ca era tare mare nevoie de el mai ales ca in ultimii ani a crescut din ce in ce mai mult aceasta categorie de oameni care cos acasa! Si este absolut minunat sa ai un loc unde sa vii si sa inveti lucruri, cumpara ce ai nevoie si in caz de “necaz” rezolva rapid!

Sfatul meu, mergeti in vizita! Inclusiv daca nu aveti o pasiune pentru cusut. Merita vazut si doar ca spatiu creativ! Au o vitrina absolut minunata! Iar cand intri in magazinul propriu-zis te ia un vibe tare fain!

Va las cu cateva poze din noul magazin SINGER – Concept Store!

Si ce este si mai fain, este ca am inceput o colaborare tare frumoasa alaturi de echipa SINGER – o sa va aducem multe tutoriale aproape care sa va familiarizeze cu croitoria! Keep close!

Cu mare drag,

Alexandra

2 Replies to “SINGER – Concept Store”

  1. Bună! Pare foarte interesant showroom-ul! Ai zis că se pot și testa mașinile acolo? Mamei i s-a stricat mașina de cusut antică și vrea una nouă. A încercat una de la Brother și una de la Juki și nu a fost mulțumită de niciuna și mereu e complicat cu returul. Ar fi super dacă ar putea merge în showroom să testeze mașinile și să vadă care i se potrivește.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.