Tesaturi Italia – o noua sursa de materiale superbe

Tin de ceva vreme sa scriu despre acest magazin pe care l-am descoperit! Il stiu de multa vreme, treceam des pe langa el cand mergeam spre Obor dar nu mi-am facut timp sa intru. Ei bine, rau am facut, pentru ca au super tesaturi! Magazinul se numeste Tesaturi Italia si este destul de central!

Ce am gasit la ei – un vis de tesaturi <3

Foarte multe materiale naturale! Cum eu in ultima vreme caut tot felul de inuri, bumbace, basically tot ce ii fibra naturala, acest magazin e un rai!

Pe perioada de vara aduc foarte multe inuri in tot felul de nuante: gasiti si pasteluri si culori puternice. Iar pretul este unul foarte bun, as spune!

Am gasit si matase, si doamne ce matase! Ce mi-a placut este ca au matasea in multe tipuri de tesaturi, cu fire mai groase sau mai subtiri, cu densitate mai mare sau mai mica, combinata cu alte fibre naturale sau 100%, pe toate culorile!

Am gasit si cateva role de lana fiarta <3 much love pentru aceasta tesatura, nu se desira! Si mi-au placut si culorile!

Au si cateva tesaturi pentru jupe tare dragute si materiale de camasi foarte placute la atingere! La preturi foarte bune 🙂

CE MI-A PLACUT CEL MAI MULT?

Respectul pentru tesaturi! Pe care l-am mai intalnit doar la Fabrix. Am ramas atat de placut impresionata cand am vazut cum sunt manevrate materialele, fix cum ar trebui! Nu sunt intinse pe jos, nu sunt sfasiate, nu sunt depozitate aiurea. Totul se petrece cu o mare atentie la tesaturi, atentie la detalii si foarte transparent. Stim cu totii ca multe magazine fac pretul pe loc, cand vine vorba de textile, dar la ei vezi totul pe eticheta – pret, compozitie, totul la vedere!

Au si o reducere de 10% daca iei toata rola. Ceea ce denota o atentie si la client care te face sa te intorci la ei! Pe mine una m-au cucerit! Si abia astept sa merg sa refact stocul de materiale!

Magasinul este situat pe Calea Mosilor nr 201 – si gasiti locuri de parcare :))) Stiu ca nu arata minunat din strada, dar credeti-ma IT’s A HIDDEN GEM!

Programul este de luni – vineri de la ora 10:00 -18:30 !

Va sfatuiesc sa ii faceti o vizita! Sigur gasiti ceva care sa va placa foarte mult!

Cu drag,

Alexandra

4 Replies to “Tesaturi Italia – o noua sursa de materiale superbe”

  1. ce ma bucur ca am gasit acest blog ❤️ Imi doresc de mult sa ma apuc sa cos și sa fac chestii pentru mine, dar parca nu mi am gasit motivația. Mulțumesc!

    1. Hey hey, eu zis sa te apuci ca poti face chestii foarte frumoase! Daca te uiti sa vezi ce tutoriale avem de DIY, o sa vezi cate nebunii iti poti face singura acasa 🙂

      Cu drag,
      Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.